Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Saxophone -tűgobelin szett

Ár:
6.500 Ft
Várható szállítás: 2024. július 23.
Szállítási díj: 1.590 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Színes Szaxofon tűgobelin

  • Színes!
  • 3D hatású tűgobelin szett
  • 25x30 cm-es
  • 9 motring színre válogatott hímző fonállal
  • ajándék tűvel
Menny.:szett

Leírás és Paraméterek

- Színes, elegáns, egyedi megjelenésű!
- 25x30 centiméteres
- Könnyen kezelhető, minőségi alapanyagok

gobelinvarrást kedvelőknek; kisgyermekektől a nyugdíjasokig, zenéhez kötődő embereknek, alkotás örömét szerető hölgyeknek sőt akár uraknak is remek ajándékválasztás lehet.


Ajándékozhatjuk csak a megfestett képet a szettben, vagy akár a kihímzett képet is, melyeknek jó eséllyel örülni fognak szeretteink!

A gobelinről:

A hímzés elnevezését a híres francia szövetfestőről, Gilles Gobelinről kapta. A kissé elfeledett kézimunka ma ismét reneszánszát éli, mely csodás dísze lehet otthonainknak, arról nem is beszélve, hogy mindig szívet melengető, ha saját munkánk ékesíti otthonunkat.

Választékunkban előre összeállított, megfelelő mennyiségű és színű hímzőfonallal ellátott képeket talál, melyekhez hímzőtűt és hímzési útmutatót is mellékelünk. 

A gobelinhímzés félkeresztöltés, amelyet előfestett minta szerint készítünk el. A hímzés során nem soronként, hanem színenként haladunk: egy-egy kisebb területet azonos színnel hímezünk ki, a megfestett minta alapján. Fontos, hogy az öltések egyenletesek legyenek, mindig egy irányba dőljenek. Ügyeljünk arra, hogy ne legyen túl szoros az öltés, mert az egyenetlenné és ferdévé teszi képünket. Balról-jobbra felfelé dőlő öltéssel hímezzünk úgy, hogy a hátoldalán is döntött maradjon a szál. Így hímzésünk egyenletesebb és tömörebb lesz.

A tű gobelin annyiban különbözik a normál gobelintől, hogy az alap sűrűbb lyukakkal rendelkezik, ezáltal vékonyabb fonállal és vékonyabb tűvel hímezzük. Az előfestett alapoknál csak a minta hímzését javasoljuk, ezáltal különleges 3D hatású kép készíthető. A minta hímzését keresztszemes vagy akár gobelinöltéssel is hímezhetjük. Az elkészült munka 3D hatású lesz, ha a hímzés során a hátteret hímzés nélkül hagyjuk. Így a kihímzett felület kiemelkedik az alapból és ezáltal az elkészült munka térhatású, 3 dimenziós hatást kelt.

Ennek a terméknek a szállítása várhatóan 3 munkanap!

Méret 25x30 cm
Termék címkék: 3D, saxophone, szaxofon, szett, színes, tűgobelin